Vicky Jiménez supera Rebecca Merino i es planta a quarts de final de Seül

A la següent ronda es trobarà amb la guanyadora del partit que disputaran demà Jelena Ostapenko i Anastasia Gasonova

Vicky Jiménez a Seül.
Vicky Jiménez a Seül.

Ho ha tornat a fer, Vicky Jiménez ha aconseguit una nova victòria en un quadre principal del circuit WTA. En aquesta ocasió ha superat a la canadenca Rebecca Merino per 6-4 i 6-2 en la ronda de vuitens de final. Ara, a quarts s'enfrontarà contra la guanyadora del partit entre Jelena Ostapenko i Anastasia Gasonova.

El WTA 250 de Seül està sent el d'explosió de Vicky Jiménez en el circuit internacional i està aprofitant al màxim la 'Lucky Loser' atorgada per l'organització. Després de superar la primera ronda, la jove tennista andorrana ha guanyat per 6-4 i 6-2 a la cap de sèrie número 8 del torneig, la canadenca Rebecca Merino.

Des de l'inici del partit, les coses s'han posat de cara per l'andorrana amb el trencament del servei en el primer joc. A partir d'aquí només li ha calgut mantenir el servei per tancar el primer set per 6-4. La història s'ha repetit en el segon. Un nou trencament en els primers jocs li ha permès encarar el set; de fet, ha estat superior a la seva rival i ha aconseguit situar-se amb un 5-1 a favor seu. A l'últim tram de partit, Merino ha esgotat els seus últims recursos posant el 5-2 i tenint dues pilotes de trencament quan Jiménez treia per guanyar el partit. L'andorrana no s'ha posat nerviosa i ha salvat els dos possibles 'breaks' per guanyar el servei i tancar l'enfrontament amb un 6-2.

Ara, a quarts s’enfrontarà a la guanyadora del partit que disputaran demà la letona Jelena Ostapenko, prima cap de sèrie del torneig, i Anastasia Gasonova.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending