Vicky Jiménez supera a Burrage en tres sets i es planta a quarts de final del torneig de Vancouver

En dobles, l’andorrana no ha tingut tanta sort i, fent parella amb la grega Valentini Grammatikopoulou, ha quedat eliminada en perdre per 2 set a 0 (3-6 i 6-7)

Vicky Jiménez.
Vicky Jiménez. ARXIU

La tennista andorrana no tenia un partit fàcil contra la britànica Jodie Burrage i la pista ho ha acabat de confirmar. Dues hores i 55 minuts de partit entre les dues esportistes que finalment s'ha decantat a favor de Jiménez gràcies al tie-break del tercer i definitiu set. Els detalls han estat claus per aconseguir el pas a quarts de final del WTA 125 de Vancouver. en dobles, en canvi, ha quedat eliminada formant parella amb la grega Grammatikopoulou.

La placidesa del primer partit de Vicky Jiménez en el WTA 125 de Vancouver ha quedat enrere aquesta matinada en la segona ronda del torneig. L’andorrana ha necessitat dues hores i 55 minuts i tres sets (7-5, 6-7 i 7-6) per desfer-se de la britànica Jodie Burrage i, així, assolir el pas a quarts de final de la competició.

El partit ha tingut de tot. Jiménez ha aixecat un 1-5 en contra el primer set per acabar-lo guanyant per 7-5 i un tie-break en el tercer que ha estat definitiu, remuntant dos pilotes de partit en contra. La major efectivitat en les ruptures dels serveis per part de Jiménez -un 62,5% de l’andorrana per un 41,7% per la britànica- han estat unes de les claus d'aquesta victòria en terres canadenques.

Amb el pas a quarts, ja pot descansar i recuperar-se a l’espera de conèixer la seva rival, que sortirà de l’enfrontament que han de disputar avui l’australiana Priscilla Hon i la italiana Lucia Bronzetti, 66 del rànquing mundial i segona cap de sèrie del torneig.

Aquesta, però, no va ser l’únic partit disputat ahir per Vicky Jiménez a Vancouver, sinó que també va saltar a la pista en dobles, fent parella amb la grega Valentini Grammatikopoulou. En aquesta ocasió, però, l’andorrana no ha tingut tanta sort ha perdut per 3-6 i 6-7 contra la local Rebecca Marino i la britànica HeatherWatson.