Vicky Jiménez segueix en ratxa i es classifica per les semifinals de l’Open de Montevideo

La tennista andorrana ha superat la colombiana Emiliana Arango en dos sets (7-5 i 6-2) i ara l’espera l’hongaresa Panna Uvardy

Jiménez, durant el partit contra Arango.
Jiménez, durant el partit contra Arango. @garchiemontero / @montevideoopen

Vicky Jiménez segueix amb el seu moment dolç. La tennista andorrana s’ha classificat per a les semifinals de l’Open de Montevideo. Ho ha aconseguit després de superar la colombiana Emiliana Arango en dos sets (7-5 i 6-2). La pròxima matinada buscarà la seva segona final consecutiva en un partit contra l’hongaresa Panna Uvardy.

Jiménez no ha notat el cansament que li podria generar el maratonià partit de vuitens de finals, de gairebé quatre hores, i ha controlat gairebé en tot moment el duel contra Arango, número 267 del rànquing WTA. El moment més delicat del partit ha estat al primer set, quan després de tres pèrdues de serveis consecutives, ha vist com la seva rival se situava amb un 3-5 en el marcador després de guanyar-li un joc en blanc.

Llavors, ha aparegut la millor Jiménez. En un joc emocionant, ha salvat una pilota de set d’Arango i ha acabat remuntant per situar el 4-5 en el marcador. I, després, ha trencat el servei a la seva rival per tornar a igualar la màniga (5-5). Posteriorment, ha guanyat dos jocs més i s’ha emportat el primer parcial (7-5) sense ni tan sols necessitar el ‘tie break’.

Més còmode ha estat el segon set. Des del primer moment, l’andorrana l’ha dominat. De fet, Arango no ha pogut guanyar el seu servei en cap joc. Així, el partit ha acabat amb Jiménez en mode piconadora, sumant quatre jocs consecutius més fins al 6-2 definitiu.

Per tant, la jove tennista del Principat aspirarà la pròxima matinada a la seva segona final consecutiva en un torneig professional, després de la victòria aconseguida la setmana passada en el d’Aparecida de Goiania, la primera com a professional. L’escull serà l’hongaresa Panna Uvardy, número 116 del rànquing mundial i cap de sèrie 3 del torneig, botxí a quarts de la brasilera Laura Pigossi. És, de fet, la rival contra la qual l'andorrana va guanyar la final del torneig brasiler.