Vicky Jiménez perd a quarts de final a Xile

L’andorrana ha començat l’encontre guanyant el primer set, però finalment ha estat la ucraïnesa Kateryna Baindl qui s’ha emportat la victòria

Vicky Jiménez en un torneig anterior.
Vicky Jiménez en un torneig anterior.

Vicky Jiménez s’ha acomiadat del Colina Challenger aquest dissabte, després de perdre a quarts de final davant la ucraïnesa Kateryna Baindl. Tot i que l’andorrana ha començat l’encontre de forma positiva, tot s’ha girat en contra a partir del segon set, i no ha pogut recuperar-se al tercer, donant la victòria a Baindl.

La tennista andorrana s’ha trobat aquesta matinada de dissabte, a les 00:25 hora del Principat, amb la ucraïnesa Baindl a Xile. Baindl, que està la 138 al rànquing WTA, nou llocs per sota de Jiménez, que està la 129, ha aconseguit imposar-se, tot i el bon començament que ha tingut l’andorrana.  De fet, al primer set la puntuació ha anat a favor de Vicky Jiménez, amb un 9 a 7 al ‘tie break’.

Malgrat això, tot s’ha torçut a partir del segon set, on Baindl ha superat a Jiménez amb un 2 a 6, que ha fet rebaixar les esperances. Finalment, al tercer set, la ucraïnesa s’ha assegurat la victòria amb una puntuació de 3 a 6. D’aquesta manera, Vicky Jiménez s’acomiada del campionat Colina Challenger a quarts de final.

Etiquetes

Comentaris

Trending