Vicky Jiménez ja és a quarts de final del torneig júnior de Roland Garros

Ha derrotat la suïssa Sebastianna Scilipoti per 6-3 i 6-2 en una hora de joc i la pròxima rival serà la seva companya de dobles, Linda Noskova

Vicky Jiménez fa una sacada en un dels seus partits a Roland Garros.
Vicky Jiménez fa una sacada en un dels seus partits a Roland Garros. J.J.

Vicky Jiménez s'ha classificat aquest dimecres per als quarts de final del torneig júnior de Roland Garros que es disputa a París. La tennista andorrana ha superat la suïssa Sebastianna Scilipoti per 6-3 i 6-2 en una hora de joc. La pròxima rival serà la seva companya de dobles, la txeca Linda Noskova, amb qui també s'ha plantat a quarts.

Jiménez ha dominat clarament en el primers set i en el segon ha tingut dificultats en els jocs inicials amb una reacció de Scilipoti que ha posat el 2-2 en el marcador. A partir d'aquí, però, l'andorrana que també continua endavant en el torneig de dobles, no ha tingut cap problema per endur-se el set i el partit.

La seva rival als quarts de final, Linda Noskova ha estat molt superior a l'espanyola Ane Mintegi del Olmo en un partit que no ha arribar a l'hora de joc. Noskova s'ha imposat per un contundent 6-0 i 6-2.

La jornada també ha estat positiva per Jiménez en el torneig de dobles. Fent parella amb Noskova, han superat la parella formada per Laura Petretic i Julia García en tres sets (6-4, 3-6 i 8-10). Després de remuntar la derrota del primer parcial, s’han plantat a quarts, els esperen la japonesa Mei Hasegawa i l’americana Valencia Xu (dijous, 14.00 h.).