Vicky Jiménez està preparada per iniciar a Dubai la prèvia de l’Open d’Austràlia

La jove tennista andorrana ha estat invitada al torneig de qualificació com a vencedora, l’any passat, de la competició júnior

Vicky i Joan Jimenez davant el complex, a Dubai, on es disputarà el torneig de qualificació.
Vicky i Joan Jimenez davant el complex, a Dubai, on es disputarà el torneig de qualificació. ARXIU PERSONAL

La tennista andorrana Vicky Jiménez se sent a punt per iniciar, aquest diumenge hora australiana, la qualificació prèvia per a l’Open d’Austràlia que, curiosament i per evitar aglomeracions, es disputa a Dubai. Fa dies que la jove esportista del Principat és, amb el seu pare i entrenador, als Emirats Àrabs tant per passar les proves sanitàries pertinents com per aclimatar-se i entrenar-se.

 

Jiménez participa en aquesta fase prèvia sènior gràcies a haver rebut una invitació per ser la guanyadora, la temporada passada, del torneig júnior. Malgrat que és un repte complicat, la tennista andorrana espera aprofitar la seva oportunitat i colar-se entre les jugadores que finalment, i a partir del 8 de febrer, podran disputar formalment l’open australià, una de les grans cites tennístiques del circuit mundial. A la prèvia de Dubai -la masculina es fa a Qatar- hi prenen part 128 tennistes de tot el món.

Etiquetes

Comentaris

Trending