Doble decepció per Vicky Jiménez al torneig de Gonesse

L’andorrana ha perdut en el quadre individual contra la suïssa Tess Sugnaus (3-6, 7-6 i 4-6) i fent parella amb dobles amb l’espanyola Jéssica Bouzas contra Seone Méndez i Maria José Portillo (2-6 i 0-6)

Un instant del partit entre Jiménez i Sugnaus.
Un instant del partit entre Jiménez i Sugnaus.

Vicky Jiménez no ha tingut sort en la seva participació al torneig francès de Gonesse. La jova tenista andorrana ha caigut derrotada en primera ronda contra la suïssa Tess Sugnaus en el quadre individual i el mateix camí ha seguit en el de dobles, on feia parella amb l’espanyola Jéssica Bouzas. Totes dues han estat superades per Seone Méndez i María José Portillo.

Segona setmana consecutiva de competició per a Jiménez, després de la seva participació la setmana passada a Amiens. L’andorrana ha saltat aquesta setmana a la terra batuda de Gonesse on, però, no ha tingut sort en el seu debut en el quadre individual.

La jove promesa del Principat s’ha enfrontat a la suïssa Tess Sugnaus, número 610 del rànquing WTA. I ha plantat cara, però ha acabat caient en tres sets. En el primer, l’helvètica se l’ha emportat amb comoditat per 3-6. En canvi, en el segon Jiménez ha igualat el partit després d’imposar-se en el ‘tie break’ (7-6). En el tercer i definitiu parcial, la igualtat s’ha mantingut fins al final, però finalment Sugnaus se l’ha emportat per 4-6.

Hores després l’andorrana tenia l’oportunitat de treure’s el mal regust de boca amb el debut al quadre de dobles, però no ha estat possible. Jiménez feia parella amb Jéssica Bouzas però han caigut de forma clara davant el duet format per l’australiana Seone Méndez i la mexicana María José Portillo en només dos sets: 6-2 i 6-0. És a dir, les mateixes botxins de la final del torneig d’Amiens.

La tenista andorrana seguirà competint la setmana vinent. Ho farà al torneig júnior de Villena, a Alacant, que es disputarà entre el 23 i el 28 de març a l’acadèmia Juan Carlos Ferrero.

Comentaris (1)

Trending