Vicky Jiménez cau en primera ronda a Madrid davant la Top 10 Kiki Bertens

L’andorrana ha plantat cara al primer set, que ha cedit només per 6-4, però ha estat clarament superada al segon, tancat amb un contundent 6-0

Vicky Jiménez.
Vicky Jiménez. ARXIU

Vicky Jiménez ha caigut derrotada en la primera ronda del torneig Màster 1.000 de Madrid davant l’holandesa Kiki Bertens, número 10 del rànquing WTA. La jove andorrana ha plantat cara durant el primer set, que ha cedit per 6-4, però ha estat clarament superada en el segon, amb un contundent 6-0. Tot i això, des de l’entorn de la tennista es considera que la participació cal veure’s des d’un punt de vista positiu.

Jiménez va ser una de les convidades pel torneig i en el sorteig li va tocar una rival de nivell. Bertens es troba entre les deu millors tennistes del moment, cal recordar. Tot i això, al primer set ha plantat cara i només l’ha cedit per 6-4. En canvi, en el segon l’holandesa ha accelerat el ritme i no ha donat opcions. Se l’ha acabat emportant per 6-0.

Joan Jiménez ha explicat que el primer parcial “ha estat bo”, tot lamentant que “se li ha escapat alguna opció de guanyar algun joc més”. En canvi, ha admès que “en el segon s’ha ofuscat” i això s’ha sumat al fet que Bertens “ha agafat confiança”.

Tot i la derrota, l’entorn de la tennista considera que “cal fer una anàlisi positiva i extreure’n les coses bones”. També s’ha assegurat que Jiménez “té qualitats i encara s’han d’explotar”, objectiu cap al qual “anem pel bon camí” tot i que “cal seguir picant pedra perquè això és encara llarg”.

Etiquetes

Comentaris

Trending