Vicky Jiménez cau per un doble 6-4 en la primera ronda de la prèvia de l’Open d’Austràlia

La tennista andorrana ha deixat escapar un 2-4 al primer set contra la millor jugadora turca, l’experimentada (31 anys) Çagla Buyukakcay

Comentaris

Vicky Jiménez.
Vicky Jiménez. ARXIU

La tennista andorrana Vicky Jiménez ha caigut derrotada en la primera de les tres rondes qualificadores de l’Open d’Austràlia, que es disputa a Dubai. La jove jugadora, que volia donar la sorpresa i colar-se en el torneig absolut que l’any passat va vèncer en la seva versió júnior, ha perdut per un doble 6-4 contra la millor jugadora turca i 178 del món Çagla Buyukakcay, que gairebé li dobla l’edat (31 anys).

 

En la pista número 5 del recinte de Dubai on es disputa la prèvia -el torneig australià es disputarà del 8 al 23 de febrer a Melbourne-, Jiménez ha començat molt bé, dominant la rival i posant-se amb un avantatge de 4-2 en el primer set. Per la turca ha fet valdre la seva experiència i sense precipitar-se, sense donar res per perdut, ha guanyat quatre jocs consecutius per aconseguir el primer set.

De fet, de jocs consecutius, Buyukakcay n’ha aconseguit set, perquè el segon parcial l’ha començat dominant per un clar 3-0 davant d’un Jiménez que semblava fora de joc. La jove tennista andorrana, però, no ha llançat la tovallola i ha reaccionat molt bé, fins a equilibrar el segon set (3-3). La tennista turca, però, ha tornat a imposar la seva superioritat en els jocs següents i amb una hora i trenta-tres minuts s’ha acabat imposant.

Etiquetes

Comentaris

Trending