Vicky Jiménez assoleix el millor rànquing mundial després de la brillant actuació a Seül

La jove tennista andorrana se situa en 153a posició, superant en una l’assolida el juliol del 2022 que, fins ara, era la seva millor marca en la classificació mundial

Vicky Jiménez durant un partit a Montevideo.
Vicky Jiménez durant un partit a Montevideo. @garchiemontero / @montevideoopen

La magnífica actuació de Vicky Jiménez al WTA 250 de Seül ha tingut la seva recompensa aquest dilluns amb una pujada de 33 llocs al rànquing mundial i que permeten que la tennista se situï en la 153a posició, marcant un nou millor registre. La pròxima competició, el W60 de Sant Sebastià que comença aquest dilluns amb l’andorrana com a cinquena cap de sèrie.

Arribar fins a quarts de final al torneig de Seül i assolir la seva primera victòria en un quadre principal del circuit internacional ha tingut premi per a Vicky Jiménez. La jove tennista andorrana ha vist com, amb l’actualització del rànquing mundial, ha fet un salt important pujant fins a 33 llocs. En concret, ha passat de la posició 186 a la 153.

Aquesta nova posició, per Jiménez, significa una nova marca personal en la classificació mundial. De fet, des que el 8 de juliol d’aquest any va arribar a la posició 154, que l’andorrana no havia estat tan ben situada.

Per tornar-la a veure en acció no caldrà esperar gaire. Jiménez participarà en el W60 de Sant Sebastià que comença aquest dilluns. Serà la cap de sèrie número 5 i la seva primera rival sortirà de la fase prèvia de la competició.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending