Vicky Jiménez aconsegueix el darrer or per a Andorra als Jocs dels Petits Estats

En l’última jornada únicament hi ha hagut presència del Principat al tennis i a l’atletisme, on també han aconseguit medalla Duna Viñals, Nahuel Carabaña i Dayane Huerta

P

P.C

Comentaris

Vicky Jiménez celebrant la victòria
Vicky Jiménez celebrant la victòria

Andorra ha tancat la seva presència als Jocs dels Petits Estats amb un bon recompte de medallers en la darrera jornada. I això que únicament s’ha competit aquest dissabte al tennis i a l’atletisme. La cirereta l’ha posada Vicky Jiménez, que ha aconseguit l’or després d’enfrontar-se a la maltesa Francesca Curmi en un partit força intens. Així mateix, Duna Viñals, Nahuel Carabaña i Dayane Huerta també han pujat al podi.

La delegació andorrana ha assolit la cinquena medalla d’or als Jocs dels Petits Estats de Malta gràcies a Vicky Jiménez i la seva actuació a la final individual de tennis. Ha estat un partit que s’ha hagut de treballar molt i que, en alguns moments, no ha estat fàcil per l’andorrana, però que ha sabut superar amb més que eficàcia. Amb un resultat de 2 a 6 i 4 a 6, Jiménez ha aconseguit l’objectiu i les llàgrimes no han faltat. No ha tingut tanta sort, però, en l’encontre de dobles mixtes, on ha fet parella amb Eric Cervós.

Els altres grans protagonistes de la jornada han estat els atletes, que han sumat més medalles a les fites del Principat a Malta. La primera plata ha arribat de la mà de Duna Viñals en els 400 metres tanques. També al segon lloc del podi ha arribat Nahuel Carabaña, un dels esportistes destacats dels Jocs dels Petits Estats, que ha vist la plata als 5.000 metres. Finalment, en la prova femenina, Dayane Huerta ha aconseguit el bronze.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending