Verdú suma punts FIS i Moreno es queda molt a prop

Bona actuació de Carla Mijares i Íria Medina a l'eslàlom dels Nacionals de Lituània

Comentaris

Cande Moreno en una cursa anterior.
Cande Moreno en una cursa anterior. FAE

Joan Verdú, en supergegant, ha sumat punts FIS i Cande Moreno, en descens, s'ha quedat molt a prop d'aconseguir-ho a les proves disputades aquest dijous a Saalbach i St Anton respectivament. Carla Mijares i Íria Medina han tingut una bona actuació a l'eslàlom dels campionats nacionals de Lituània.

Joan Verdú ha acabat en 24a posició aquest dijous, en el supergegant disputat en l'estació austríaca de Saalbach, corresponent a la Copa d'Europa. Aquest resultat ha permès a l'andorrà puntuar. Cal destacar que Verdú sortia en la posició 61, amb el que s'ha trobat una pista força desgastada pel pas de corredors. Amb tot,  ha marcat un temps d'1.23.17, a 1.28 del guanyador, l’italià Giovanni Franzoni, amb el que ha sumat 7 punts i ha millorat els seus punts FIS, passant de 36.75 a 33.60.

Cande Moreno, per la seva part, s'ha quedat a només 0.44 segons de la zona de punts en el descens de la Copa d'Europa de St. Anton. Finalment, l'esquiadora ha acabat en la 37a posició en la prova de velocitat en l'estació austríaca. Moreno ha parat el cronòmetre en 1.08.32, a 1.94 de la guanyadora, la italiana Elena Dolmen (1.06.38), i a 0.44 de la 30a posició que donava accés a la zona de punts que ha estat per l'alemanya Katrin Hirtl-Stanggassinger.

A Pozza di Fassa (Itàlia) s'ha disputat un nou eslàlom, corresponent als Nacionals de Lituània en aquesta ocasio, i amb Carla Mijares i Íria Medina en la 7ena i 8ena posició, respectivament. Mijares ha marcat un crono de 1.53.37 per situar-se 7ena a 3.02 de la vencedora, la bielorussa Maria Shkanova, que s’ha  imposat amb 1.50.35. Així mateix, Medina s'ha quedat amb  1.55.44, a 5.09 de la guanyadora.

Per altra banda, aquest dijous s’ha disputat un altre eslàlom FIS a l’estació suïssa de Gstaad amb Xavi Cornella i Bartumeu Gabriel, que han estat 16è i 20è, respectivament.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending