Verdú queda fora a la segona mànega del gegant de Sölden

Havia marcat el 20è millor temps a la primera però després ha sortit del traçat a la part inicial del recorregut

Comentaris

Joan Verdú.
Joan Verdú. FAE

Joan Verdú ha quedat fora a la segona mànega del gegant de Sölden, la primera prova de la Copa del Món d'esquí. Havia marcat el 20è millor temps a la primera però després ha sortit del traçat a la part inicial del recorregut.

Al primer descens, Verdú havia fet un registre d'1’01”94, a 2”06 del suís Marco Odermatt, el més ràpid. En el segon, l'andorrà ha quedat fora en efectuar un interior. Pel que fa a la Copa del Món femenina, La federació internacional decidirà els propers dies sobre si es disputarà o no la prova de Zermatt-Cervinia (Itàlia). Si bé estava previst que dissabte l’organisme internacional dictaminés una resolució positiva o negativa, aquesta és encara en l’aire. A aquesta Copa del Món de descens hauria de debutar Cande Moreno.

Cande Moreno ha està entrenant els últims dies a Zermatt-Cervinia (Itàlia) per preparar el debut en la temporada 2022-23 amb la Copa del Món de velocitat, que se celebra a l’estació italiana del 2 al 6 de novembre amb dues curses de descens (5 i 6), i amb tres sessions prèvies d’entrenaments oficials.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending