Verdú il·lusionat i amb bones sensacions en la pretemporada

L'esquiador andorrà viatjarà pròximament a Nova Zelanda on continuarà fent la preparació, més centrada en el treball de neu i el material que utilitzarà en les proves de la Copa del Món

Joan Verdú en finalitzar la cursa a Pequín.
Joan Verdú en finalitzar la cursa a Pequín. Alexis Boichard / Agence Zoom

Joan Vedú ja es troba de ple en la pretemporada amb el seu nou equip, Juan Lago com a entrenador i Andrea Peretti d’skiman, per afrontar amb garanties l'exigència de la Copa del Món. De moment, tot i que encara queden uns dos mesos per la primera prova oficial, les sensacions no poden ser millors per l'esquiador andorrà, que està alternant la preparació física amb treball de neu.

No serà fins a l’octubre que Joan Verdú iniciarà la competició oficial amb la primera prova de la Copa del Món d’esquí alpí. Ara per ara, toca fer la preparació física i l’adaptació al nou equip que l’acompanyarà aquesta temporada i, de moment, la valoració no pot ser més positiva. “Tot el que és la preparació física aquest any hem donat un pas endavant i estem treballant molt durament, molt intensament. Em noto grans millores”, ha indicat l’esquiador andorrà.

De neu, fins ara, ben poc. Bé dues estades a Suïssa on ha pogut “provar el nou material per veure com va, el funcionament amb el nou equip, amb el nou entrenador i el nou preparador d’esquís, i de moment estic encantat amb l’equip”, ha assegurat Verdú. Després d’aquest bloc més físic, on també ha posat èmfasi a l’alimentació, el descans, la rehabilitació o la prevenció de lesions, entre altres aspectes, viatjarà fins a Nova Zelanda per fer una altra part important de pretemporada i, aleshores sí, sobre la neu. “A Nova Zelanda, on aquí sí que provarem més de debò tot el material i ja començarem a perfilar tots els detalls per estar el millor preparat” per a l’inici de temporada. La cita, el 22 i 23 d’octubre a la pista austríaca de Sölden.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending