Verdú finalitza segon al supergegant de Copa d’Europa de Santa Caterina

Se situa cinquè en la classificació general de la disciplina i també millora els seus punts FIS passant de 36,95 a 23,64

Comentaris

Verdú al podi aquest dimecres a Santa Caterina.
Verdú al podi aquest dimecres a Santa Caterina. FAE

Joan Verdú ha estat segon al supergegant de Santa Caterina (Itàlia) i se situa cinquè en la Copa d'Europa de l'especialitat. A més, ha millorat punts després de marcar 23,64 quan tenia 36,95. Ha fet un crono de 1.07.19, a 0,31 del guanyador, l'austríac Andreas Ploier, que s'ha imposat amb 1.06.88. 

Verdú sortia amb parcials allunyats dels millors temps, amb un +0,13 al primer punt de control, que el situava més enllà del 20è temps, però després remuntava posicions al segon punt amb un -0,12 que el situava ja com a millor temps. En el tercer pas intermig, però, tornava a deixar-se una mica de temps, en marcar +0,30 i ser el 15è, però la part final tornava a remuntar per establir el crono de 1.07.19 que el deixava segon a 0,31 del primer. El podi l'ha completat, com a tercer classificat, el també austríac Stefan Rieser, que ha acabat amb 1.07.35 de Ploier i a 0,16 de Verdú.

Amb aquesta cursa, Verdú suma 80 punts a la classificació de Copa d'Europa de supergegant. L'andorrà és 9è a la general de la Copa d'Europa i 5è en la particular de supergegant. A més, la carrera d'aquest dimecres suposa també una millora de punts FIS: ha marcat 23,64, quan en l'actual i última llista publicada per la FIS en té 36,95. L'andorrà viatja ara a Val d'Isère, on el dissabte disputa la Copa del Món de gegant.

D'altra banda, aquest dimecres també s'ha disputat el gegant del National Junior Race italià a Alpe Cermis, amb la presència de Carla Mijares, Íria Medina i Jordina Caminal de l'equip de la FAE. També ha disputat la cursa l'andorrana Clàudia Garcia. Medina ha estat 5a i Mijares 6a, a prop del podi.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending