Vargas millora a Zinal i acaba 58è a la supercombinada de la Copa d’Europa

L’esquiador ha quedat a gairebé set segons entre el supergegant i l’eslàlom del guanyador de la prova

Vargas, en una competició anterior.
Vargas, en una competició anterior.

Matías Vargas ha participat aquest dimarts en la supercombinada de la Copa d’Europa de velocitat que s’està disputant a l’estació suïssa de Zinal. L’andorrà ha acabat en la 58ena posició, a gairebé set segons del vencedor. En global, el seu temps ha estat de 1’42’’53.

La prova incloïa, per una banda, un supergegant. Per l’altra, un eslàlom. En la primera cursa, Vargas ha marcat el 71è millor temps, amb un parcial de 57’’91, a 2’’10 del més ràpid, el suís Justin Murisier. En la segona, ha millorat dotze posicions. L’esquiador andorrà ha completat la baixada en 44’’62, a 5’’56 del suís Joel Luetolf, vencedor d’aquesta ronda.

El director de l’equip alpí, Max Tissot, ha destacat que Vargas ha millorat en comparació a la jornada de dilluns. “Ha produït un esquí molt millor en el supergegant. On ahir li va costar, avui ho ha fet molt bé”, ha comentat, tot lamentant que “és una llàstima que a mitja pista ha fet una errada en una doble i l’ha deixat molt lent per a la part final, més plana”. Tissot apunta que “ens quedem és amb el fet que ha aconseguit esquiar a un dels seus millors nivells, i que el cronòmetre ha validat aquest esforç amb aquesta primera meitat de pista molt bona”.

La Copa d’Europa continuarà aquest dimecres. Ho farà amb el gegant, en el qual hi prendran part Joan Verdú i Àxel Esteve. A més, els dies 10 i 11, a Plan de Corones (Itàlia) es disputen dos eslàloms FIS amb Àlex Rius, Xavi Cornella i Bartumeu Gabriel. Així mateix, està previst també que Mireia Gutiérrez sigui el 12 i 13 de desembre, a la Copa d’Europa d’eslàlom d’Ahrntal-Klausberg (Itàlia), on també correrà Carla Mijares.

Etiquetes

Comentaris

Trending