Vicky Jiménez començarà l’any disputant la fase prèvia de l'Australian Open

La tenista ha signat un acord de col·laboració amb Vall Banc per als tres anys vinents

L'acte celebrat per presentar la col·laboració entre l'entitat bancària i la tenista
L'acte celebrat per presentar la col·laboració entre l'entitat bancària i la tenista Vall Banc

El director general de Vall Banc, José Luis Dorado, juntament amb el director general de Negoci de l’entitat financera, Sergi Martín i els representants legals de la tenista andorrana Vicky Jiménez, els seus pares Joan Jiménez i Yulia Kasintseva, han signat aquest matí un acord de patrocini per als tres anys vinents. Així doncs, per a Vall Banc aquest acord serà el principal patrocini esportiu que durà a terme fins al 2023. La tenista començarà l’any disputant la fase prèvia de l'Australian Open i ha declarat que espera seguir creixent combinant els tornejos juniors i professionals.

Martín ha destacat que “des de Vall Banc estem orgullosos de donar suport a la que és considerada mundialment com la jugadora amb més projecció internacional”. En aquest sentit, el director ha remarcat que “Vicky Jiménez representa els valors que volem impulsar com a entitat, perquè és jove, és talent i és dona”.

Vicky Jiménez, per la seva banda, ha agraït el suport de Vall Banc i ha remarcat que “valoro molt aquest patrocini que ben segur reforçarà el meu projecte esportiu per als anys vinents". Entre els objectius marcats, la tenista ha declarat que "després d'un 2020 ple d'èxits espero seguir creixent combinant els millors torneigs del circuit ITF Junior i el circuit professional. Em fa especialment il·lusió començar el 2021 disputant la fase prèvia de l'Australian Open, gràcies a la invitació de l'organització per haver guanyat la prova Junior enguany”.

Comentaris

Trending