La UE Santa Coloma tanca el 2023 com a líder de la Lliga

Els de Ramon Maria Calderé han golejat el cuer, l’Atlètic Amèrica (6-0), mentre que l’Inter Club d’Escaldes ha fet també els deures i ha guanyat 3-1 al Carroi, per tant, primer i segon separats només per dos punts

Celebració d'un dels gols del líder davant el cuer.
Celebració d'un dels gols del líder davant el cuer. UE Santa Coloma

La Unió Esportiva Santa Coloma ha fet els deures contra el cuer, l’Atlètic Amèrica (6-0) i tanca el 2023 líder de la Lliga Multisegur Assegurances. Els de Ramon María Calderé només han perdut un partit en què portem de curs, mentre que l’Inter Club d’Escaldes ha encadenat la novena victòria consecutiva després de derrotar 3-1 el Carroi i continua a dos punts de la segona plaça.

La UE Santa Coloma obria la dotzena jornada de la competició de la regularitat davant el cuer, l’Atlètic Amèrica i no li ha donat cap opció (6-0). El primer gol l’ha marcat Marc Castells amb el cap. Just abans del descans Faysal, en una jugada de murri, feia el segon. Ha pressionat la sortida de pilota del porter Mauro Rabelo i quan aquest anava a xutar la pilota ha tocat en el davanter i ha acabat entrant a la porteria. A la represa han arribat la resta de gols amb un doblet de Manu Teixeira, Ludo Clemente i Obama. Els de Calderé han acabat l’any líders amb 33 punts i una sola derrota.

L’Inter Club d’Escaldes no perd pistonada i segueix de ben a prop l’estela del líder. Novena victòria consecutiva després derrotar el Carroi 3-1. Els d’Otger Canals s’han avançat al minut 1 amb un gol de Viti Martínez. Abans del descans, Sacha Andreu ha fet dos gols i a la represa, Badjana ha retallat diferències.

L’FC Santa Coloma també ha fet els deures i ha derrotat l’FC Pas de la Casa per 3-2. Els de Fede Bessone s’han avançat amb un gol de Paez. Abans de la mitja hora, Mourelo ha fet el segon. A la represa, Deco retallava diferències. Miguel López feia el 3-1 i en temps afegit, Alfaiate posada el 3-2 final. Els colomencs continuen tercers amb 27 punts.

Per la seva part, l’Atlètic Escaldes no ha donat opcions al Penya Encarnada i l’ha guanyat 3-0. El vigent campió de lliga. Rodrigo Piloto ha obert la llauna al minut 2. A la represa, Guillaume López ha fet un doblet, una de les dianes ha estat de penal. Els escaldencs són quarts amb 20 punts, els mateixos que el Penya Encarnada.

L’Ordino, també suma 20 punts, després de superar l’Esperança per 0-3. Els tres gols han arribat a la segona part. Montserrat obria la llauna al 49’, mentre Moreno feia el segon i el tercer al minut 60 i en temps afegit. L’Esperança es troba penúltim en zona de promoció pel descens amb 3 punts, un més que el cuer, l’Atlètic Amèrica.