La UE Santa Coloma no té pietat del Carroi i continua al capdavant de la Lliga Multisegur

L’Inter Club d’Escaldes segueix de ben a prop al líder després de desfer-se del Pas de la Casa, mentre que l’FC Santa Coloma s’ha deixat dos punts contra l’Ordino

La celebració d'uns dels gols de la UE Santa Coloma contra el Carroi.
La celebració d'uns dels gols de la UE Santa Coloma contra el Carroi. Xavi Miró/FAF

La Unió Esportiva Santa Coloma contínua líder després de la catorzena jornada de la Lliga Multisegur Assegurances. Els de Ramon Maria Calderé han passat per sobre del Carroi i li ha endossat un 0-5. L’Inter Club Escaldes tampoc perd pistonada i continua a dos punts del primer lloc, mentre que l’FC Santa Coloma s’ha deixat dos punts en l’empat contra l’Ordino.

La UE Santa Coloma no per pistonada i continua amb pas ferm en la lluita per aixecar el títol de lliga. Els groc-i-negres no han tingut problemes per desfer-se del Carroi i han acabat gianyant 0-5. De fet, quatre dels cinc gols s’han marcat en els primers 45 minuts. Karim ha marcat un hattrick, mentre que les altres dianes les han materialitzat Alejandro y Faysal. Una victòria que els manté líders amb 37 punts.

Per la seva part, l’Inter Club d’Escaldes segueix de ben a prop l’estela dels colomencs. S’ha desfet de l’FC Pas de la Casa per 2-0. Això sí, els d’Otger Canals han hagut de treballar de valent i els gols han arribat en els darrers deu minuts de partit. Domi Berlanga obria la llauna al minut 80 i Sascha Andreu sentenciava al 84’. Un triomf que els manté a dos punts del líder.

La sorpresa de la jornada ha estat l’empat a 1 de l’FC Santa Coloma contra l’FC Ordino. Els homes de Fede Bessone, s’avançaven als tres minuts de partit amb un gol de Virgili, mentre que Tellado empatava per als ordinencs al 24’ de partit. Una ensopegada que situa els colomencs a quatre punts de la segona plaça i a set del líder.

Per la seva part, el vigent campió de lliga, l’Atlètic d’Escaldes ha protagonitzat una altra de les golejades de la jornada desfent-se de l’Esperança, penúltim classificat per 0-5. Barrenetxea en el temps afegit de la primera meitat. feia el 0-1. A la represa, Rodrigo Piloto ampliava diferències. Valero feia un doblet i Jordan tancava la maneta.

El Penya Encarnada no s’ha quedat curt i li ha endossat un set en blanc (6-0) al cuer, l’Atlètic Amèrica. Als dos minuts de començar Matías Vaamonde havia posat per davant el seu equip. Abans del descans Gabri Garcia feia el 2-0- A la represa un hattrick de Monje deixava el partit vist per a sentència i Manu Calvo també s’ha sumat a la festa amb un gol més.