L’UE Engordany clama contra els darrers arbitratges

El club lamenta que “fa temps que ens sentim perjudicats” i exigeix a la FAF que “faci respectar la igualtat” entre tots els equips

Comentaris

Un instant del partit entre l'Engorany i l'Atlètic Escaldes.
Un instant del partit entre l'Engorany i l'Atlètic Escaldes. FAF

L’UE Engordany ha esclatat. A través d’un comunicat compartit a les xarxes socials, el club ha denunciat les actuacions arbitrals dels darrers partits que, denuncien, fa que “ens sentim perjudicats”. Des de l’entitat s’ha exigit a la Federació de Futbol (FAF) que “prengui responsabilitats i faci respectar la igualtat”.

La gota que ha fet vessar el got de la paciència de l’Engordany ha estat el partit del passat dijous contra l’Atlètic Escaldes, que van perdre per 3-1. El club se sent perjudicat pels dos penals en contra que els van xiular i per l’expulsió de Nájera, abans del descans. I ho ha volgut explicitar públicament.

En el comunicat, l’Engordany assegura que “respectem la professionalitat i dedicació dels àrbitres andorrans” així com “un joc net i respectuós entre jugadors, staff, col·legiats i públic”. I, malgrat això, lamenten “certes actuacions arbitrals” que, avisen, “poden perjudicar el futbol andorrà”. D’aquestes decisions, afirmen, “sovint ens sentim perjudicats”, ja que “s’han repetit en nombroses ocasions”.

Per això, demanen “un tracte igualitari entre els diferents equips, i que es respecti l'esforç dels jugadors que durant tota la setmana han estat treballant per donar el millor de si mateix”. Així, exigeixen que la FAF “prengui responsabilitats i faci respectar la igualtat” i “ser tractats amb aquest respecte per poder competir en igualtat de condicions amb els nostres adversaris”. Reconeixent que “poden existir errors d’arbitratge” però avisen que “aquests no es poden focalitzar repetidament en un mateix equip”.

Etiquetes

Comentaris

Trending