Triomf d'Edgar Montellà en la prova de Chantada del Campionat d'Espanya de Muntanya

El pilot de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) s'imposa a la categoria C II mentre que Raul Ferré va ser segon a la C III

Edgar Montellà durant la pujada a Chantada.
Edgar Montellà durant la pujada a Chantada. Fotoesport

El pilot de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA), Edgar Montellà s'ha imposat a la categoria C II de la Pujada a Chantada (Lugo) prova puntuable pel Campionat d'Espanya de Muntanya. L'altre pilot de l'ACA, Raul Ferré, per la seva part, va ser segon a la C III després de lluitar pel primer lloc de la classificació.

Ferré va acabar a només un segon del vencedor, Javi Villa i tots dos van batre el rècord de la cursa que tenia des de l'any 2017, el mític Andrés Vilariño. El tercer lloc al podi va ser per Adrián Rozados. A la C II, Montellà vol repetir la victòria de Lugo en les pròximes proves. "Continuarem treballant en la mateixa línia que fins ara per a millorar cada dia i afrontar reptes més exigents si es planteja l’ocasió".

El Campionat d'Espanya de Muntanya s'atura. Serà un mes d’inactivitat en què els equips podran preparar la densa segona part del calendari que s’iniciarà el primer cap de setmana de setembre (dies 4 i 5). Els habituals del certamen hauran de desplaçar-se a la Comunitat Valenciana per a disputar la 2a Pujada Bolulla-Tàrbena 2021.

Etiquetes

Comentaris

Trending