El Trial 2 Dies d’Arinsal arriba a la 20a edició amb 300 pilots

Enguany la prova constarà de 42 quilòmetres i 18 zones i hi haurà diferents recorreguts en funció del nivell

Un participant d'una edició anterior del Trial 2 Dies d’Arinsal
Un participant d'una edició anterior del Trial 2 Dies d’Arinsal

Arinsal ja escalfa els motors per viure la 20a edició del trial de la localitat. Enguany, amb un recorregut 42 quilòmetres i 18 zones s'espera la participació de 300 pilots. Dos dies on el poble massanenc serà el punt de trobada entre els aficionats a aquest esport.

Aquest cap de setmana, 6 i 7 d’agost, el Trial 2 Dies d’Arinsal arriba a la seva 20a edició amb un recorregut que constarà de 42 quilòmetres i 18 zones. El poble serà el punt de sortida i arribada de la prova i cap on es dirigiran cap al seu recorregut en funció del nivell.

De fet, arribat fins a aquesta fita, com ha remarcat el conseller d’Esports, Kevin Poulet, permet dir que la prova està consolidada amb 300 pilots inscrits i un centenar de seguidors. Una cita que, a més, també serveix per dinamitzar la localitat massanenca, ja que, com ha puntualitzat el conseller de Turisme, Josep Maria Garrallà, a banda d’atraure persones, cada participant obté un val de 10 euros per aprofitar en la vintena de restaurants participants.

Dos dies de motor a Arinsal que servirà com a “punt de trobada entre els aficionats a aquest esport, ja que es viu un ambient fantàstic entre pilots i seguidors”, com ha apuntat la vicepresidenta del Moto Club d’Arinsal, Sandra Bonet, així com d’intercanvi d’experiències entre els participants,

Etiquetes

Comentaris

Trending