Tranquil·litat a l’FC Andorra malgrat les dificultats per marcar gol

Tant Sarabia com els jugadors destaquen que l’equip genera moltes opcions i que simplement millorant l’eficàcia s’aconseguirà un salt endavant important en atac

Eder Sarabia, sortint al camp dissabte.
Eder Sarabia, sortint al camp dissabte. FC Andorra

Un punt de nou i un gol en tres partits. És el balanç, gens positiu, de l’FC Andorra en una nova setmana de tres partits. L’equip, en els compromisos disputats, ha generat molt futbol d’atac, però, en canvi, només ha marcat una diana. Una dada que, malgrat tot, no preocupa ni el cos tècnic ni la plantilla. S’entén que la situació es reconduirà quan es recuperi l’eficàcia que s’havia tingut en anteriors jornades.

Així ho han apuntat tant el tècnic, Eder Sarabia, com els jugadors. El basc deixa clar que “ni estic preocupat ni m’obsessionaré”. I assegura que “cada cop entrenem millors aquestes situacions als darrers metres”. I remarca que “arribem i tenim unes quantes ocasions”.

Bover, en una acció del partit.

Relacionat

Amb un gran gol d’Iván Gil no n’hi ha prou

Per això, el que toca és “anar a un altre cop a treballar el detall i explicar això aquí i això allà i com em perfilo i com dona la passada o com arribem i carreguem l’àrea amb gent”. Al final, indica Sarabia, “són detalls” que es poden polir però que no canvien el bon rendiment que entén, estan donant els seus homes.

“Veig l’equip i m’encanta; és el que vull que siguem”, ha afirmat. De fet, ha volgut posar en relleu que “som capaços de dominar un partit rere l’altre en aquesta categoria”. Així, el que cal és “seguir reforçant, transmetent tranquil·litat i gaudir del que fem”.

En una línia similar s’expressa el golejador de dissabte -i de la setmana-, Iván Gil. “Creem moltes ocasions per dins i per fora”, ha recordat. El que falta, admet, “és tenir l’efectivitat que teníem abans”. I quan això s’aconsegueixi, avisa, “serà un darrere l’altre”.

Parlant sobre el seu gran gol, l’ex de l’Espanyol B recorda que “sé que una de les meves especialitats és quan colpejo la pilota”. Per això, apunta, “hi confio i la vull explotar al màxim”.

Comentaris

Trending