El Tour viu una jornada de teòric descans entre el desencís d'Alaphilippe i els dubtes sobre Pogacar

El líder de la ronda francesa torna a ser qüestionat sobre els seus excepcionals registres i les sospites que han aixecat

Comentaris

Un grup de ciclistes entrenant aquest dilluns a Incles.
Un grup de ciclistes entrenant aquest dilluns a Incles. LE TOUR

El Tour ha viscut aquest dilluns una jornada de teòric descans a Andorra. Només teòric perquè a la pràctica tots els corredors han sortir a entrenar una hora o més per les carreteres del país per preparar l'etapa de dimarts amb sortida del Pas de la Casa i arribada a Saint-Gaudens. Dos noms propis han marcat la jornada de descans: els del francès Alaphilippe i del líder, Pogacar.

Tadej Pogacar, que té cinc minuts d'avantatge sobre els seus rivals a sis dies de l'arribada a París ha volgut sortir al pas de les sospites que provoquen els seus bons resultats. "Entenc que em preguntin per això i accepto que hi hagi dubtes sobre el meu rendiments. Sé que el ciclisme té un passat complicat pels casos de dopatge. Jo només puc dir que m'agrada pujar a la bicicleta i fer el meu treball". Pogacar reconeix que està una mica cansat després de les dues primeres setmanes de cursa i ha comentat que vol ampliar encara més el seu avantatge "perquè mai saps que pot passar".

E6FgNgmXMAAs8Ul
Sepp Kuss entrenant aquest dilluns.

Durant la jornada de descans també ha parlat el francès Julian Alaphilippe que després d'un inici brillant amb el jersei groc de líder ha anat perdent pistonada. Ha reconegut que li falta força i que diumenge va acabar molt cansat. "Espero que un dia de descans em vagi bé". Diu que està molt motivat de cara a les darreres etapes però també ha reconegut que té ganes que acabi el Tour. "Està sent una cursa molt dura".

E6Hf7tVXEAU5Fm7
Els integrants de l'Ineos a Sispony.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending