Tomàs Lomero bat el seu rècord nacional de 100 metres lliures a Melbourne

El nedador andorrà rebaixa la seva marca però queda molt lluny dels millors del món al Mundial de piscina curta, amb un 53è lloc a la classificació general

Comentaris

Tomàs Lomero i Nàdia Tudó a Melbourne.
Tomàs Lomero i Nàdia Tudó a Melbourne. fan

Quedar molt lluny dels millors del món no impossibilita poder millorar personalment i a nivell estatal. Prou que ho sap Tomàs Lomero, que tot i fer un 53è lloc en la classificació general dels 100 metres lliures de piscina curta al Campionat del Món que es disputa a Melbourne ha aconseguit millorar les seves marques i batre el seu propi rècord d’Andorra de la distància.

“He quedat lluny de les parets en els viratges i això ha afectat el meu temps final. Tot i això, estic content! He rebaixat el meu rècord d’Andorra i continuo amb la fita de nedar per sota els cinquanta segons, ben aviat”, explica Lomero.

El nedador ha debutat amb rècord d’Andorra i un temps de 50,32, en la 5a sèrie de la prova dels 100 metres lliures del 16è Campionat del Món de Natació de piscina curta, que es disputa del 13 al 18 de desembre del 2022, a la ciutat de Melbourne, a Austràlia.

Lomero, ha arribat cinquè de la sèrie i ha rebaixat el seu rècord des dels 50,42 fets a Palma de Mallorca l’any 2021, durant el Campionat d’Espanya de la mateixa distància. La nova marca li ha valgut el 53è lloc de la classificació general.

Per la seva banda, Nàdia Tudó —que també debutava— ha competit en la tercera sèrie dels 100 m braça, acabant setena, amb un temps d’1:11,31 que li ha valgut el 39è lloc de la classificació general.

“La posada a punt de la meva condició física en aquest principi de temporada, ha estat més dura del que és habitual", explicava Tudó en acabar la prova, “vaig una mica penalitzada en el ritme de competició, malgrat això, avui m’he trobat molt a gust a l’aigua. No és el meu millor temps, però si mantinc els parcials d’avui a la prova dels 200 metres braça de divendres, sortiré satisfeta”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending