Suárez, Le Poitier, Español i España dominen al circuit del Port d’Envalira

Les baixes temperatures i una intensa nevada marquen la disputa de la G1 de les Crèdit Andorrà GSèries 2021

Un moment de la cursa de vehicles amb dues rodes motrius.
Un moment de la cursa de vehicles amb dues rodes motrius. INFOESPORT

José ‘Cohete’ Suárez (GIAND), Yan Le Poitier (SBS), Àlex Español (2RM) i Cristian España (ICE Gladiators) es van adjudicar el primer triomf de la temporada en les Crèdit Andorrà GSeries 2021. La G1 es va disputar amb els termòmetres sempre en negatiu i, sobretot les finals, sota una intensa nevada, aquest dissabte, al circuit del Port d’Envalira.

Els equips inscrits en la G1 no ho van tenir fàcil per a desenvolupar la seva labor en el paddock de l’escenari andorrà. Els 69 pilots inscrits que han competit en la primera cita de la present edició de les Crèdit Andorrà GSeries, van haver de superar les conseqüències del pas de la borrasca Filomena per arribar al circuit andorrà i el fred que va fer durant la jornada a 2400 metres d’altitud. Amb tot, cal destacar que es van mostrar encantats amb una pista que els va permetre pilotar a límit amb total seguretat.

Malgrat les baixes temperatures que es van registrar en les instal·lacions del Port d’Envalira durant les jornades prèvies a la competició, l’equip encarregat del manteniment de la pista va haver d’esforçar-se per a mantenir la mateixa en òptimes condicions. El director del circuit, Àlex Bercianos, comentava que “és cert que la climatologia ens ha ajudat molt, no obstant això, el treball en el circuit, sobretot, durant les hores nocturnes ha estat constant. L’abocament d’aigua, en el moment oportú i en la quantitat justa, per a mantenir la pista en excel·lents condicions era l’objectiu. En aquesta ocasió ho hem aconseguit i podríem afirmar que el treball ha estat el de sempre, però aquesta vegada el resultat s’ha fet visible”.

Bercianos també es mostrava satisfet pel desenvolupament de la prova en general: “Crec que hem anat solucionant els problemes que s’han anat plantejant en un any tan especial. El protocol establert per al bon desenvolupament de la jornada, s’ha anat complint segons el que es preveu gràcies a la col·laboració de tots els presents al circuit andorrà.”

Etiquetes

Comentaris

Trending