Sortides esglaonades a ‘La Purito’ per evitar concentracions

La sisena edició de la cursa promoguda pel ciclista Joaquim Rodríguez modifica el recorregut de la prova ‘gran’, que es limita a 1.200 participants; les sortides són a Sant Julià i les arribades als Cortals d’Encamp

Presentació de 'La Purito'.
Presentació de 'La Purito'. COMÚ DE SANT JULIÀ

La sisena edició de ‘La Purito’ se celebrarà el 13 de setembre amb tres curses diferents totes elles amb sortida a l’avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià i arribada als Cortals d’Encamp. La Covid obligarà a adoptar mesures, com ara, per exemple, que les sortides s’hagin de fer de manera esglaonada per evitar l’aglomeració de participants en el punt inicial de les proves. També hi ha canvis en les zones d’avituallament amb el mateix objectiu d’evitar que s’agrupin corredors, facilitant d’aquesta manera que hi haguessin contactes.

El nombre de participants es limiten a 1.200 en el cas de la cursa de més llarga distància, d’una mica més de 120 quilòmetres, amb una rebaixa d’una vintena de quilòmetres per tal d’evitar alguns trams que es consideraven una mica massa perillosos; cinc-cents són els participants que com a molt s’esperen en la cursa intermèdia; i sols un centenar en la prova més curta. Tot plegat amb uns recorreguts que s’han mirat de fer més segurs i no només per la Covid.

A banda de les sortides esglaonades, se suprimiran per exemple activitats d’animació que es feien al llarg dels recorreguts. I el ‘breafing’ que es feia el dissabte de manera presencial amb l’humorista Javi Sancho serà en aquesta ocasió telemàtica. Dies abans de la cursa s’enviarà als participants un vídeo amb les instruccions que en edicions anteriors s’haurien donat en el mateix punt de la sortida.

Comentaris (2)

Trending