Sorteig desafortunat a la Copa: el rival serà un ‘coco’ de Segona, el Llevant, i a camp contrari

L’FC Andorra haurà de superar a domicili un dels principals aspirants per tornar a Primera en la segona eliminatòria del torneig del KO si vol seguir viu al torneig del KO

Un instant del duel al Nacional davant el Llevant.
Un instant del duel al Nacional davant el Llevant. FC Andorra

No es pot dir que l’FC Andorra hagi tingut excessiva sort en el sorteig de la segona eliminatòria de Copa del Rei. Els tricolors no només han quedat aparellats amb un dels equips més potents de Segona, el Llevant. També hauran d’afrontar el duel, a partit únic, a camp contrari. L’encontre es disputarà la setmana prèvia a Nadal al Ciutat de València.

Que no podia tocar encara un Primera estava clar. El somni de tornar a viure una nit com la de la passada temporada davant el Celta a l’Estadi Nacional hauria d’esperar. Cal passar una altra ronda.

I malauradament aquest objectiu serà força complicat. El sorteig celebrat a las Rozas ha estat força desafortunat. Primer, perquè el rival és també un Segona. I, a més, un dels potents: un Llevant renascut les darreres jornades. Un aspirant clar a tornar a la màxima categoria.

I per dificultar encara més l’objectiu, el duel es disputarà com a visitant. L’eliminatòria es jugarà a partir únic a València, el 21, el 22 o el 23 de desembre.

Cal recordar, però, que Andorra i Llevant ja s’han vist les cares aquesta temporada. En lliga, els granota van visitar el Nacional i van sortir escaldats. Van perdre per 3-1 en un dels millors partits dels tricolors en aquesta primera volta.

Comentaris

Trending