Soldeu acollirà un gegant i un eslàlom femení de la Copa del Món el 2024

La FIS ha publicat un calendari preliminar en què s’inclou Andorra el 10 i 11 de febrer, malgrat que la FAE havia demanat una prova tècnica i masculina

Comentaris

Un moment de les finals de la Copa del Món de Soldeu
Un moment de les finals de la Copa del Món de Soldeu Oriol Molas

El sector de Soldeu de Grandvalira serà l’escenari els propers 10 i 11 de febrer del 2024 un eslàlom i un gegant de la Copa del Món femenina. La Federació Internacional d’Esquí (FIS) ha elaborat un calendari provisional i si res no canvia, Andorra tornarà a tenir una prova de la Copa del Món, en aquest cas femenina.

La Federació Andorrana d’Esquí havia demanat una prova tècnica i masculina, però, finalment, serà femenina. En el calendari provisional que s’ha fet públic hi apareix Soldeu amb un gegant i un eslàlom els dies 10 i 11 de febrer de l’any vinent. El circuit definitiu per a la temporada 2023-2024 es donarà després del Congrés oficial de la FIS previst per al 25 de maig.

Una nova oportunitat perquè després de les Finals de la Copa del Món d’enguany Grandvalira guanyi punts per organitzar els Mundials d’esquí alpí del 2029. També serà un bon moment per tornar a veure la campiona de la Copa del Món, Mikaela Shiffrin i veurem si hi ha alguna representant andorrana.

Etiquetes

Comentaris

Trending