Sergi Serrano, una de les revelacions del grup català de Tercera, a l’òrbita de l’FC Andorra

El club tricolor està intentant tancant la incorporació del jove extrem, que ha militat la passada temporada al Sant Andreu -20 partits i 7 gols- i que ha passat pel futbol base de l’Espanyol, la Damm i el Barcelona

Sergi Serrano, durant el partit de dissabte passat davant L'Hospitalet.
Sergi Serrano, durant el partit de dissabte passat davant L'Hospitalet. Judit Andreu / UESA

Fa dies que l’FC Andorra treballa en la confecció de la plantilla per a la temporada vinent. Per ara, els principals moviments han estat en el capítol de renovacions i de sortides, però ben aviat podrien concretar-se les primeres incorporacions. Un dels noms que estaria a prop del club tricolor seria Sergi Serrano, un jove mitja punta format a l’Espayol, la Damm i el Barcelona, i que la darrera campanya ha destacat a les files del Sant Andreu, un dels històrics del grup català de Tercera Divisió.

Serrano, nascut el 24 de gener del 2000, ha estat forjat a tres de les pedreres més importants del futbol català. Fins al 2015, va estar a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, a les files de l’Espanyol. Posteriorment, va acabar la seva etapa de formació a la Damm i el darrer any de juvenil el va viure al Barcelona.

L’estiu passat, va recalar al Sant Andreu, club amb el qual va signar per una temporada. A les ordres del navarrès Mikel Azparren, Serrano ha estat una de les revelacions del grup 5 de Tercera Divisió. Ha disputat 19 partits de lliga i el de promoció del passat dissabte contra l’Hospitalet -va ser titular- i ha anotat set gols. És un mitja punta o extrem, preferentment per banda esquerra, amb capacitat per desbordar i qualitat tècnica.

Les seves actuacions han aixecat l’interès d’altres clubs, entre ells, l’Andorra. El jugador acabava contracte el 30 de juny i arribaria lliure al Principat. De fet, aquest mateix dijous el Sant Andreu ha confirmat la seva sortida. A més, ocuparia una de les places sub’23 obligatòries que marca la normativa, ja que tot just té 20 anys.

Etiquetes

Comentaris

Trending