Sense sorpreses als vuitens de final de la Copa Constitució de futbol

En el partit que enfrontava dos equips de primera divisió, l’Inter d’Escaldes ha superat la UE Santa Coloma amb dos gols a la primera part

Inter i UE Santa Coloma han disputat l'únic duel de primera.
Inter i UE Santa Coloma han disputat l'únic duel de primera. XAVI MIRÓ / FAF

La fase de vuitens de final de la Copa Constitució de futbol s’ha tancat sense sorpreses. Aquells que sobre el paper i en teoria havien de guanyar, han guanyat. Certament, potser l’Atlètic d’Escaldes ha tingut més dificultats de les esperades contra el Pas de la Casa, i l’Inter d’Escaldes s’ha imposat a la UE Santa Coloma en l’únic duel que enfrontava dos equips de primera divisió.

Els d’Otger Canals n’han tingut prou amb dos gols a la primera part (de De la Torre de penal i de Berlanga) per desfer-se als colomencs (0-2), i ara hauran de jugar els quarts contra el Sant Julià. Els lauredians, han aconseguit el passi de fase gràcies a un triomf força clar contra l’Encamp (4-2). Mai Zoltan, Chechu Meneses, Correa i Oueddo han estat els autors dels quatre gols que el Sant Julià ha endossat als encampadans, que han marcat gràcies a Peña i Alan.

L’FC Santa Coloma i l’Engordany es veuran les cares a quarts després de derrotar respectivament a Carroi i Atlètic Amèrica. Els colomencs han tingut una mica més de dificultats de les previstes (3-2) mentre que els de Jesús Barón han fet la feina com tocava (1-4) i no han hagut de passar gaire nervis. També la Penya Encarnada, amb quatre gols al primer temps (0-4), no ha tingut dificultats per superar ronda. Ha vençut la Massana i ara s’enfrontarà a l’Ordino, que havia superat la primera eliminatòria gràcies al sorteig.

També el Ranger’s havia saltat directament a la fase de quarts, on se les haurà amb un Atlètic d’Escaldes que ha tingut feina (2-1) per derrotar el Pas de la Casa. Després que els de Bessone s’avancessin amb dos gols, ha semblat que no haurien de patir per eliminar els de la localitat fronterera, equip de segona. Però un gol del Pas poc després de la represa ha posat certa emoció sobre el terreny de joc.