Sekou Gassama, a l’agenda tricolor

El davanter pertany al Valladolid, tot i que les darreres temporades ha jugat cedit al Fuenlabrada i al Màlaga, i podria seguir el mateix camí, en aquest cas, al club tricolor

Selou, celebrant un gol amb el Málaga.
Selou, celebrant un gol amb el Málaga.

L’FC Andorra treballa en la confecció de la plantilla amb l’objectiu de reforçar l’equip. Com va avançar Eder Sarabia, es busca jugadors que tinguin experiència en la categoria però també ganes de destacar. I aquest seria el perfil d’un dels noms que estaria, segons mitjans de Valladolid, a l’agenda dels tricolors: Sekou Gassama. El davanter ha jugat la passada campanya cedit al Málaga.

Nascut a Granollers ara fa 27 anys, el punta va passar pel futbol base del Barcelona i de la Damm. Posteriorment, va militar als filials d’Almería, Valladolid o Rayo Vallecano, per passar posteriorment per Badalona i Sant Andreu. Al club quadribarrat va completar una campanya 2016-17 força positiva (15 gols a Tercera Divisió) i això va fer que l’Almería el repesqués.

En les darreres campanyes, ha jugat al quadre andalús (2017-20, amb mitja temporada cedit al València Mestalla), el Fuenlabrada (2019-20) i el Màlaga (2021-22). En aquests dos darrers equips, en préstec, ja que pertany al Valladolid.

Ara, i segons mitjans de la ciutat lleonesa, ha de tornar a la disciplina del Nuevo Zorrilla, però la direcció esportiva no compta amb ell. Tot fa pensar, doncs, que una nova cessió podria ser la solució i aquí és on entraria l’Andorra. Agrada, tot i que també es barallen altres opcions.

Els mateixos mitjans apunten que la fórmula seria una nova cessió. Això sí, amb una opció de compra obligatòria en cas de complir determinats objectius.

Sekou acumula un total de 66 partits disputats a Segona. Ha marcat, a més, 17 gols. La campanya passada va disputar 22 partits amb els andalusos i va marcar tres gols.

Comentaris

Trending