Saverio arriba a Prada de Moles per “sentir-me jo mateix una altra vegada”

El jugador equatorià admet que la presència d’Eder Sarabia a la banqueta, amb qui va coincidir al Barcelona, i “l’ambició” són dos dels factors que el van decidir a acceptar l’oferta de l’FC Andorra

https://www.youtube.com/embed/gPD_ny_wyX0

Kike Saverio ha entrenat per primer cop aquest dijous amb els seus nous companys a l’FC Andorra. Ho ha fet amb l’alegria per la victòria aconseguida dimecres al camp de l’Espanyol B i amb ganes de recuperar el temps, després d’una primera part de la temporada on no ha gaudit de molts minuts a Pamplona. “Vinc a sentir-me jo mateix una altra vegada”, ha afirmat, durant la seva presentació.

El jugador equatorià arriba a Prada de Moles amb ganes de recuperar el temps perdut. A inicis de temporada, va canviar el Barcelona per l’Osasuna. Es va incorporar a la disciplina del filial dels conjunt navarrès, però la sort no li ha acompanyat, amb tot just un partit disputat en lliga, malgrat haver pogut tenir la sort de debutar i marcar amb el primer equip vermell en Copa. A Andorra, confia poder revertir aquesta situació.

Missatge de benvinguda a Kike Saverio.

Relacionat

Kike Saverio arriba cedit a l’FC Andorra

“Allà no tenia oportunitats i vaig demanar poder sortir. Volia un equip que jugués bé al futbol i amb la pilota i vaig veure l’Andorra com a una bona opció per a seguir creixent”, ha comentat Saverio, que s’ha definit com a un futbolista “que encara molt i té capacitat per desbordar”. Al club tricolor, confia poder recuperar les sensacions perdudes.

El jugador es retrobarà a Prada de Moles amb Eder Sarabia, amb qui va coincidir els darrers mesos al Barcelona. “Ha estat un punt a favor”, ha indicat, tot destacant que “el conec i m’agrada com entén el futbol i la passió que hi posa”. Al mateix temps, té clar que un altre factor clau en l’elecció de l’Andorra ha estat “l’ambició” que té el club.

Casualitats de la vida i del calendari, els primers minuts com a tricolor els podria disputar diumenge vinent a la que va ser casa seva: el Johan Cruyff. “Especial el camp i especial l’equip”, admet, tot advertint del potencial del Barcelona B, proper rival dels tricolors. “És un conjunt molt treballat, vertical i que mou molt bé la pilota”, ha aviat.

Comentaris

Trending