Kike Saverio arriba cedit a l’FC Andorra

El davanter, sorgit de la pedrera del Barcelona, militava a Osasuna, on no ha tingut oportunitats al filial però si amb el primer equip en dos duels de Copa del Rei

Missatge de benvinguda a Kike Saverio.
Missatge de benvinguda a Kike Saverio. FC Andorra

Quan falten poques hores perquè es tanqui el mercat d’hivern, l’FC Andorra ha fet oficial l’arribada del davanter Kike Saverio. El punta arriba provinent de l’Osasuna, on es trobava a cavall entre el filial i el primer equip. De fet, amb el quadre navarrès va debutar en Copa del Rei anotant fins i tot un gol.

Javier Enrique Delgado Saverio, conegut futbolísticament com a Kike Saverio, va néixer el 19 de juny del 1999 a Gènova. Es va formar al futbol base del Cornellà i va acabar la seva etapa de formació al Barcelona. Del juvenil va fer el salt l’estiu del 2018 al filial blaugrana, al qual va militar dues temporades, disputant 38 partits i anotant 6 gols.

El passat estiu no va renovar amb el club blaugrana i va fitxar per l’Osasuna. Es va incorporar a la disciplina del filial vermell, que milita també a Segona B. En ell tot just ha disputat un partit. En canvi, sí que va poder gaudir d’oportunitats amb el primer equip, a la Copa del Rei. Va jugar els duels contra el Tomares i l’Olot, anotant un gol en el primer.

En els darrers dies jugador i club buscaven la fórmula per sortir de l’entitat del Sadar. Aquesta ha arribat ara, amb la cessió a l’Andorra. Saverio s’incorporarà aquest dimarts als entrenaments amb l’equip tricolor i es converteix, així, en l’únic reforç d’hivern, després de les sortides d’Isma Cerro i David Ballarín.

Comentaris (1)

Trending