Satisfacció en l’equip Bahrein-McLaren per l’estada a Andorra

L’equip posa fi als entrenaments al Principat i viatjarà cap a Castella i Lleó on Mikel Landa el liderarà en la Volta a Burgos, primera prova postcoronavirus a Espanya

Els corredors del Bahrain-McLaren, al port d'Envalira.
Els corredors del Bahrain-McLaren, al port d'Envalira. Fidel Bagan / Team Bahrain-McLaren

L’equip Bahrein-McLaren ha finalitzat la concentració que els darrers dies han realitzat diversos dels seus corredors a Andorra. Entre ells, Mikel Landa, que serà un dels protagonistes del retorn a la competició la setmana vinent a Espanya. Entre dimarts i dissabte, el corredor basc liderarà l’esquadra a la Volta a Burgos i, ja diumenge, participarà en una cursa al circuit de Getxo.

Landa ha entrenat aquests dies a Andorra, acompanyat d’altres membres del Bahrain com Pello Bilbao, Rafa Valls, Iván García Cortina, Wouter Poels, Dylan Teuns, Matej Mohoric i Damiano Caruso. En declaracions a la web Zikloland, l’escalador de Murgia ha valorat de forma molt positiva l’estada al Principat. “Hem treballat molt en altura i ara estem preparats per competir. Ha arribat l’hora de córrer, un moment que hem esperat pacientment”, ha indicat el ciclista.

Des d’Andorra, els corredors del Bahrain-McLaren marxaran cap a terres de Castella i Lleó. Allà, dimarts està previst que comenci la Volta a Burgos, una cursa de cinc etapes que suposa la represa de la competició ciclista a Espanya. Serà la primera de les proves preparatòries per agafar de forma definitiva la forma pel Tour de França.

El Bahrain és només un dels quatre equips que ha escollit Andorra com a país per preparar el retorn a la competició després de l’aturada forçada pel coronavirus. També han vingut l’Israel Start Up, el Movistar o l’Ineos. Hi contribueix el fet de disposar en molt poc territori de nombrosos ports de muntanya de primer nivell i el fet que hi hagi molts ciclistes que ja hi resideixen.

Dos dels ciclistes de l'Israel Start-up Nation rodant en plena avinguda Tarragona en sentit sud.

Relacionat

Quatre equips professionals de ciclisme preparen el Tour de França des d’Andorra

Etiquetes

Comentaris

Trending