Sarabia vol extreure lliçons en positiu de la derrota davant el Burgos

El tècnic de l’FC Andorra considera que el partit “ens anirà bé” per millorar “detalls” i avisa que “vindran més cops i el que compta és saber sobreposar-se”

Sarabia, durant l'entrenament d'aquest dijous.
Sarabia, durant l'entrenament d'aquest dijous. FC Andorra

Sumar la primera derrota a casa no modifica res. Així ho ha assegurat el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia. Considera que de l’ensopegada contra el Burgos es poden extreure lliçons positives i que, en cap cas, varia el rumb de l’equip. El camí, afirma, ha de ser el mateix. Tot ja pensant en el pròxim compromís que ha d’afrontar l’equip tricolor: la visita de l’Alabès a l’Estadi Nacional tot just el pròxim dissabte.

“El partit ens anirà bé”, ha assegurat l’entrenador basc. Considera que els ha permès afrontar “un context nou aquest any”, com és un equip rival totalment replegat, especialment després de marcar el gol. “Ara hem d’aprendre a incidir en els detalls que ens han faltat”, ha apuntat. Un exemple? Estar atents als serveis de banda. D’un d’ells va arribar el 0-1. “Sabia que havíem de treballar això i ara ja ho tenim clar”, ha comentat.

El Burgos ha estat atent a refusar tots els intents ofensius dels tricolors.

Relacionat

Un mur massa gegant

I el que també té clar és que l’equip tricolor no renunciarà al seu modus operandi. “Això no ens treu del camí i de la claredat de saber per on hem d’anar”, ha afirmat malgrat la derrota. També considera que l’ensopegada no ha d’afectar moralment la plantilla.

“Fotuts?, Sí, però encara els noto animats”, ha indicat a l’hora de parlar de la sensació que li han transmès els jugadors. Reconeix que “tots volíem seguir invictes aquí i fer el primer gol al Burgos”, però també argumenta que “potser hem d’entendre que el nostre lloc és un altre”.

I, a banda, també avisa que, en el futur, “continuaran arribant aquests cops”. I és que, cal no oblidar, la Segona Divisió és una categoria molt dura. Per això, “el que compta és saber sobreposar-se i continuar creixent”.

Comentaris

Trending