Sarabia lamenta la manca de “sort” amb els àrbitres i el VAR

El tècnic basc es mossega la llengua després del polèmic penal a Huesca que, remarca, va “canviar” un partit que, fins aquell moment, “estàvem controlant”

Sarabia, ajupit, a la banda del Alcoraz.
Sarabia, ajupit, a la banda del Alcoraz. FC Andorra

Mesurant les paraules per evitar possibles sancions, però Eder Sarabia no amaga que l’actuació decisiva del VAR en el duel contra el Huesca li ha molestat. El tècnic basc ha posat en relleu que arran del més que dubtós penal i l’expulsió de Martí Vila, el duel, fins llavors igualat, amb el quadre aragonès “ha canviat”. I lamenta que, una vegada més, l’aplicació d’aquesta tecnologia no ha estat del tot correcta i no porta “sort” al seu equip.

Sarabia ha volgut defensar que, fins aquella jugada, “el partit l’estàvem jugant bé”. Ha admès, això sí, que havien tingut “algun desajust per situacions de superioritat física d’ells” que havien comportat que el Huesca generés ocasions de perill. Tot i això, assegura que “el controlàvem bé”, malgrat que va faltar “algun tir més des de fora l’àrea o alguna acció de finalització”.

Kanté ha estat un dels homes més perillosos del Huesca.

Relacionat

Condemnats pel VAR

I, en canvi, quan el VAR va avisar Guzmán Mansilla que havia de veure l’acció entre Martí Vilà i Kanté va arribar el punt d’inflexió. La jugada no és gens clara. L’àrbitre va haver de visionar-la més de deu vegades a la televisió a peu de camp -cal recordar que, teòricament, aquest instrument només ha d’entrar en cas “d’error manifest”-. I va acabar marcant els onze metres i ensenyant una segona groga al lateral tricolor.

Sarabia té clar que el partit va quedar “totalment condicionat pel penal i la decisió de l’àrbitre”. I aquí és on ha volgut ser prudent amb les seves paraules, tenint en compte casos anteriors on per declaracions postpartit s’han sancionat entrenadors o jugadors. “No sé què dir perquè no senti malament”, ha apuntat. I al final, ha indicat que “un altre dia no tenim sort amb els àrbitres”.

Malgrat la derrota, el tècnic tricolor s’ha mostrat “satisfet” amb el rendiment dels jugadors, malgrat els nombrosos canvis fets a l’onze. “Els he vist bé. Normalment juguem sempre a la nostra manera i els que entren hi participen i ho fan fet”, ha comentat. Ha trobat, això sí, un però: “ens ha faltat mossegar més a dalt i finalització”.

Comentaris (1)

Trending