Sarabia adverteix que sortiran al camp de l’Eivissa amb ambició i sense especular

El tècnic de l’FC Andorra avisa que serà “un partit molt dur” però garanteix que els jugadors tricolors “estan preparats per competir bé”

Eder Sarabia, durant un partit.
Eder Sarabia, durant un partit. FC Andorra

L’FC Andorra afronta diumenge el que, números a la mà, sembla el partit més complicat de tota la segona fase: la visita al camp del líder intractable del subgrup 3A, l’Ibiza-Eivissa. Un duel complicat per als tricolors que, però, a la vegada suposa la gran oportunitat de fer un pas de gegant cap a la fase d’ascens. Per això, el tècnic, Eder Sarabia, avisa que sortiran al camp amb la màxima ambició i sense especular.

L’entrenador basc ha volgut deixar clar que els espera tota una prova de foc. “Serà un partit molt dur, davant un rival que sap el que fa i molt adaptat al seu camp”, ha comentat, tot remarcant que “defensa bé i té molts recursos per atacar”. Malgrat això, ha enviat un missatge de confiança assegurant que els seus homes “estan preparats per competir bé”.

Una bona prova del potencial del conjunt balear és el fet que la setmana passada van aconseguir matemàticament tancar la seva classificació per a la fase d’ascens. A l’entendre de Sarabia, això pot suposar “una arma de doble tall”. I és que, per un costat, “una relaxació per part seva ens pot beneficiar”. Per l’altre, però, “estar sense pressió els pot fer jugar millor”. Per això, reclama que “pensem sobretot que el seu potencial és molt gran”.

El basc deixa clar que “no concebo una altra cosa que no sigui anar a guanyar a tots els camps”. I, per tant, avança que, fins i tot al camp d’un Ibiza-Eivissa fins ara gairebé intractable, “volem tenir la pilota, ser dominadors i anirem a pressionar a dalt”. Així, la voluntat és “ser un equip valent, que tingui el control i que sigui agressiu en defensa i en atac”.

Comentaris

Trending