Roger Riera, un altre ex de la Masia per reforçar la defensa de l’FC Andorra

El club tricolor oficialitza l’arribada del polivalent central, que també pot actuar de lateral, provinent del Barcelona B

Roger Riera, amb la samarreta de l'FC Andorra.
Roger Riera, amb la samarreta de l'FC Andorra. FC Andorra

L’FC Andorra ha tornat a buscar un producte ‘La Masia’ per reforçar-se. El club tricolor ha fet oficial el fitxatge del defensa Roger Riera, provinent del Barcelona B. Es tracta d’un jugador polivalent, que pot actuar de central i també al lateral dret. El futbolista marxarà aquest dimarts amb la resta dels nous companys cap a l’estada de pretemporada que es farà a la població alacantina d’Alfàs del Pi.

Novament, la direcció esportiva tricolor ha decidit reforçar-se amb un futbolista format a la pedrera blaugrana. Roger Riera, nascut al Masnou el 17 de febrer del 1995 (26 anys), es va formar al futbol base del Barcelona, fins a la categoria juvenil. Posteriorment va passar pel Nottingham, Celta B i Vila-real B. L’estiu del 2019 va fitxar pel NAC Breda holandès. El passat gener, va tornar a Barcelona, al filial blaugrana.

Al Barcelona B ràpidament es va convertir en titular indiscutible. Des de la seva arribada, va disputar 14 partits, amb més de mil minuts. Es tracta d’un jugador polivalent en la parcel·la defensiva. Pot actuar de central però, també, de lateral dret, amb projecció. Tot un comodí per a Eder Sarabia.

Riera arriba a l’Andorra amb aquest bagatge i experiència. A l’extinta Segona B, ha disputat entre els tres filials en els quals ha militat fins a 136 partits. El nou jugador tricolor marxarà juntament amb la resta de companys cap a Alfàs del Pi, on l’equip realitzarà l’estada de pretemporada fins al dia 31. Allà disputarà els dos primers amistosos de preparació, contra l’Ibiza i el Vila-real B (27 i 29).

Posteriorment, hi ha previstos set partits més. Els tricolors jugaran contra el CE L’Hospitalet (6 d’agost), l’Espanyol B (7), Llagostera (11), Al Rayyan (12), Atlètic Escaldes (15), Lleida (20) i Sabadell (21).

E6p1yhsWQAAP4tE

Comentaris

Trending