Recepció institucional al Llemotges a Encamp abans del partit contra el Barça amb pallissa (47-83)

Els blaugrana han estat molt superiors als francesos, poc encertats en els tirs i especialment en els de tres, en un duel on no han tingut cap opció

La cònsol d'Encamp, Laura Mas ha presidit la recepció al Llemotges.
La cònsol d'Encamp, Laura Mas ha presidit la recepció al Llemotges. COMÚ D'ENCAMP

El Llemotges i l'FC Barcelona continuen la seva preparació a Encamp. L'equip francès ha estat rebut aquest dilluns al migdia per la cònsol encampadana, Laura Mas que ha estat obsequiada amb una samarreta de l'equip que va ser campió d'Europa l'any 1993. Hores després s'han enfrontat en partit amistós a l'FC Barcelona i han estat derrotats per 47-83.

Els francesos havien anotat només 37 punts en 34 minuts de joc, el que demostra la bona defensa del Barça però també la poca eficàcia ofensiva del rival. Deu jugadors blaugrana han encistellat de tres amb 15 triples de 26 intents quan encara faltaven cinc minuts per al final mentre que els seus adversaris només n'havien anotat 1 de 15. Als minuts finals, Jasikevičius ha posat en pista un equip amb els joves on el més veterà tenia 20 anys. El Llemotges ja havia perdut aquest diumenge contra el MoraBanc Andorra (93-80).

Amb aquest partit, els dos equips han tancat la seva estada a Encamp. L'entrenador del Llemotges, Mario Cancellieri ha definit l'estada com a "perfecta" i ha afegit que "hem estat tan còmodes en tot moment que a vegades costava fins i tot pensar que era una pretemporada! Les instal·lacions són molt bones per poder treballar".