Raül Ferré repeteix victòria a la Pujada Arinsal - Andorra 2023

El pilot de la Massana ja es va imposar a l’edició de l’any passat amb el mateix vehicle, un Silver Car CS

Raül Ferré durant la cursa d'aquest diumenge.
Raül Ferré durant la cursa d'aquest diumenge. ACA

Raül Ferré ha aconseguit la victòria absoluta a la Pujada Arinsal - Andorra 2023 amb el seu Silver Car CS, el mateix vehicle amb la qual va aconseguir el triomf la passada edició. La competició, que s'ha disputat aquest cap de setmana, ha tingut com escenari a la carretera CS-520 a l'estació d'esquí d'Arinsal (Pal Arinsal Grandvalira Resorts), entre les fites 0,240 i 4,340

Després de la primera cursa disputada dissabte, en la qual Ferré, Mattéo Fel-Astorg (Osella JRB) i Thomas Clausi (Tatuus F-Master) van aconseguir els tres primers llocs a la sèrie A, amb Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX 017), Joan Salvans (Porsche 997 GT3) i Nicolas Granier (Seat Cupra) fent el mateix a la sèrie B, totes dues categories rodant sobre asfalt mullat, la gran incògnita per a tots els equips era saber com es comportaria la climatologia de cara al diumenge.

En la primera pujada (segona de les tres del cap de setmana), les condicions s'han mantingut sobre sec malgrat les contínues interrupcions per incidents menors que han anat retardant la màniga. En tot cas, no ha plogut, i Ferré ha fet volar el seu Silver Car CS fins al punt que ha tret més de cinc segons al seu oponent, el francès Mattéo Fel-Astorg (Osella JRB), únic a poder mantenir el ritme del pilot andorrà. En la sèrie B, també Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX 017) mantenia a ratlla als seus rivals, de nou amb Joan Salvans (Porsche 997 GT3) segon i aquesta vegada amb Jean-Marc Gandolfo (Porsche 991 GT3) tercer, ja amb el seu vehicle reparat després de la sortida que va tenir el dia anterior, sent quart Nicolas Granier (Seat Cupra).

Semblava tot decidit en la general conjunta en la qual se sumen els temps de les dues millors pujades, però faltava la tercera i última (també en sec), que ha servit perquè els pilots que ahir van rodar sobre mullat poguessin millorar el seu temps conjunt. En tot cas el triomf absolut i en la sèrie A ha tornat a ser propietat de Ferré, seguit de Fel-Astorg i Sébastien Jacqmin (Tatuus F-Master). En la sèrie B, res canviava: De la Casa, Salvans i Gandolfo no donaven opció.

En la classificació conjunta, cap sorpresa en les dues primeres posicions de totes dues categories, no pas el mateix en els tercers llocs, amb Sébastien Jacqmin ocupant-lo en la sèrie A i Jean-Marc Gandolfo en la sèrie B, la qual cosa li permet consolidar el seu lideratge en el campionat. En la sèrie Nacional, els millors en la classificació final han estat Antonio Vázquez (Norma M20FC), guanyador en la sèrie A, i Toni Riba (Ford Escort Mk 2), primer en la sèrie B, si bé en la tercera i última pujada la victòria l'ha aconseguit Carles Puig (R5 GT Turbo).

Les dues categories del Campionat de França de Muntanya 2a Divisió segueixen encapçalades per Mattéo Fel-Astorg (sèrie A) i Jean-Marc Gandolfo (sèrie B). Després de la Pujada Arinsal – Andorra 2023 l'activitat esportiva d'ACA CLUB s'enfoca ara cap al 52 Rally d'Andorra, mítica prova que tindrà lloc el 16 de setembre amb base a Andorra la Vella i en la qual podran participar equips de les modalitats de Velocitat i Regularitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending