Raül Ferré frega el podi a Noruega on finalitza en quarta posició

En les dues proves del mundial RX2e ha aconseguit la mateixa posició i ja prepara la següent cita que serà el primer cap de setembre a Riga, Letònia

Raül Ferré en la segona cursa del mundial d'RX2e a Noruega.
Raül Ferré en la segona cursa del mundial d'RX2e a Noruega.

Raül Ferré ha tornat a sumar una quarta posició en el mundial de Ral·licròs elèctric. En aquesta ocasió, els xocs i les seves conseqüències, ruptura de frens i direcció, van obligar el pilot andorrà a donar el màxim per poder classificar-se per a la final i lluitar pel podi. La següent cita, el primer cap de setmana de setembre a Letònia.

Raïl Ferré es va tornar a quedar a les portes del podi en la segona de les curses al Mundial de Ral·licròs elèctric (RX2e) disputada a Lånkebanen, Noruga. De fet, va repetir la quarta posició assolida en la primera, disputada a Suècia al juliol. “Aquesta P4 l'estic vivint com una victòria. Teníem bon ritme, érem molt ràpids, però els contactes i xocs van ser una constant, el factor sort no ens ha acompanyat”, indicava el jove pilot de l’Automòbil Cub Andorra (ACA) una vegada finalitzada la cursa.

De fet, Ferré va haver de lidiar amb diversos contratemps al llarg de les diferents curses. “A l'Heat 3 em xoquen i trenco la direcció i, a la Progretion Races, sortim i a la primera corba ens donen un cop que ens deixa sense frens”, lamentava el pilot andorrà. A les semifinals va complir amb l’objectiu de fer el millor tercer millor temps de les dels dos grups i colar-se a la final. En aquesta, sortint des de la cinquena i última posició, va aconseguir guanyar una posició i finalitzar en la mencionada quarta plaça.

La victòria va ser per al belga Viktor Vranckx, que va superar els suecs Nils Andersson i Isak Sjokvist, que van completar el podi de Noruega. La següent cita del de l’especialitat serà a Riga, Letònia, on hi haurà una doble cursa el 3 i 4 de setembre.

Etiquetes

Comentaris

Trending