Puig, out al supergegant dels Jocs

L’andorrà, que estava tenint una molt bona cursa, ha perdut el control i ha caigut, fent impossible que arribés a meta

Comentaris

Roger SG Jocs
Roger SG Jocs FAE

Roger Puig ha participat aquest diumenge a la segona cita als Jocs Paralímpics. L’andorrà no ha pogut completar el supergegant. Tot i que estava realitzant una molt bona cursa, ha perdut el control i ha caigut, i no ha pogut arribar a la línia de meta.

Puig ha arribat a marcar el setè temps parcial. Però, a un revolt a dretes, ha perdut el control i li ha sigut impossible acabar la cursa. L’andorrà marxava a 111 quilòmetres per hora quan ha caigut, tot i que s’ha pogut aixecar i arribar a baix sense problemes. L’esquiador assegura, malgrat tot, que ha estat una bona cursa, “estic molt content de com ha anat, tot i que llàstima del DNF”.

En aquest sentit, Puig ha explicat que ha estat molt ràpid la resta de la cursa, “mostrant el nivell al qual estàvem entrenant”. Així mateix, explica que la caiguda s’ha donat a una corba tancada, “amb marques de travessar els esquís que havien fet altres corredors i allà he rebotat, m’he desequilibrat i he acabat caient”. Per tant, ha assegurat que és “una llàstima, era una cursa molt bona i hagués tingut un bon resultat”.

Demà dilluns arriba el torn per a la combinada. “També és un altre súper, així que tenim una altra oportunitat”, ha assegurat Puig.

Etiquetes

Comentaris

Trending