Puig aconsegueix la primera victòria de la temporada a Pitztal

S'ha imposat al supergegant FIS previ a la cita de la Copa d'Europa però no ha pogut acabar la segona prova

El podi amb Roger Puig al centre.
El podi amb Roger Puig al centre. FAE

Roger Puig ha aconseguit aquest dijous la primera victòria de la temporada, després de vèncer al supergegant FIS previ a la cita de la Copa d’Europa que també es disputa a Pitztal. El podi l’han completat Leander Kress (Alemanya), segon, i Marcus Nilsson Grasto (Noruega), tercer. Després d’aquesta cursa s’ha celebrat un segon supergegant, en el qual Puig ha caigut en xocar contra una de les portes, tot i que sense conseqüències.

Ara el calendari de Puig continuarà amb les Copes d’Europa de supergegant a Pitztal (de divendres a diumenge) i després les Copes del Món de Sant Moritz (Suïssa) de tècnica (8 a l’11 de desembre) i les d’Steinach am Brenner (Àustria) de velocitat (14 al 17 de desembre), on intentarà mantenir-se en el Top10 de la temporada passada.

Jordina Caminal, per la seva part, ha disputat aquest dijous el supergegant de la Copa d’Europa de l’estació suïssa de Zinal. L’andorrana no ha pogut completar la cursa, que ha estat per a la francesa Karen Smadja amb un temps de 57.87.  Aquest divendres es disputa un segon supergegant a la mateixa estació.

Etiquetes

Comentaris

Trending