Les proves PCR confirmen els quatre positius per coronavirus a l’FC Andorra

Els tres jugadors i el membre del cos tècnic es van sotmetre a nous controls per descartar un fals resultat però ha quedat clar que pateixen la malaltia i quedaran confinats els propers dies

Una vista de l'actual Prada de Moles.
Una vista de l'actual Prada de Moles.

Els tres jugadors i el membre del cos tècnic de l’FC Andorra que van donar positiu per coronavirus en les proves PCR a les quals van ser sotmesos divendres han vist com un segon test ha confirmat el diagnòstic. Tots quatre tenen la Covid-19 i, per tant, els tocarà restar confinats els propers dies. La resta de la plantilla i l’staff estaran sota vigilància a l’espera d’una nova prova que se’ls ha de fer dimarts, a partir de la qual es decidirà si poden tornar als entrenaments.

Un cop detectat els quatre positius, des del club tricolor es va procedir al protocol establert. En primer lloc, aïllament de tots ells. En segon lloc, una segona PCR de contrast per descartar que es pogués tractar, com per exemple va passar fa uns dies amb alguns jugadors del MoraBanc Andorra, d’un fals positiu. No ha estat, però, el cas.

Els entrenaments han quedat suspesos fins com a mínim dimarts.

Relacionat

Quatre positius a l’FC Andorra

Tots quatre han vist confirmat el diagnòstic. S’han contagiat amb el coronavirus i, per tant, hauran de romandre a casa seva confinats. Des del club s’insisteix en el fet que tant els jugadors com el membre del cos tècnic es troben bé de salut. De fet, no presenten símptomes de la malaltia.

La resta de jugadors, que van donar negatiu en els tests de divendres, poden continuar fent vida normal, tot i que se’ls ha demanat que limitin els contactes al seu cercle més proper. Els entrenaments, de fet, han quedat suspesos i, per tant, cadascú s’ha d’exercitar en solitari.

Dimarts està previst una nova tongada de PCR a tots ells. A partir del resultat d’aquestes proves es decidirà si es poden reprendre o no els entrenaments, de cara al cada cop més proper debut a la Segona B, en principi, al camp del Llagostera el cap de setmana del 17 i el 18 d’octubre.

Comentaris

Trending