Quatre positius a l’FC Andorra

Es tracta de tres jugadors i un membre del cos tècnic que no presenten símptomes i es troben bé de salut

Els entrenaments han quedat suspesos fins com a mínim dimarts.
Els entrenaments han quedat suspesos fins com a mínim dimarts. FC Andorra

L’FC Andorra ha detectat quatre positius per coronavirus en les seves files. En concret, tres jugadors i un membre de l’staff. Per ara, els entrenaments han quedat suspesos fins al dimarts. A banda el duel amistós previst aquest dissabte contra el Nàstic no es disputarà.

Els positius s’han detectat arran de les proves PCR que s’han realitzat aquest divendres al matí a tota la plantilla i cos tècnic, com a part del protocol previ al partit contra el conjunt grana. Tots els afectats per la malaltia no presenten símptomes i es troben bé de salut. S’està a l’espera d’una segona prova que confirmi el resultat.

El partit amistós que estava previst aquest dissabte contra el Nàstic ha quedat suspes i els entrenaments no es reanudaran fins, com a mínim, demà, quan es farà una segona tanda de PCR a tots els integrants de la plantilla i cos tècnic

Els positius han sortit dels controls rutinaris que es fan habitualment a la plantilla i membres del cos tècnic des del retorn als entrenaments. Des de l’agost, s’han fet fins a tres tandes de PCR i una altra de tests serològics.

De fet, les proves es van realitzar també pensant en l’amistós que s’havia de disputar aquest dissabte, a Salou, contra el Nàstic de Tarragona. Lògicament, el duel ha quedat suspès.

Ara, s’aplicarà el protocol previst en aquestes situacions. Per una banda, es farà una segona prova als jugadors i l’auxiliar que ha donat positiu per confirmar el diagnòstic. Pel que fa a la resta d’integrants de l’equip, els entrenaments s’han suspès fins, com a mínim, dimarts. Llavors es farà una segona prova PCR a tothom.

Pel que fa a l’estat de salut dels quatre diagnosticats, aquests es troben bé. De fet, no presenten cap símptoma. Això sí, se’ls ha confinat al seu domicili a l’espera dels resultats del segon test. També s’ha avisat l’Olot, equip amb el qual, el passat dimecres, l’Andorra va disputar un amistós.

Comentaris

Trending