Prop de 120 participants en la recuperació de la Jam Extreme a Arcalís

Tindrà lloc el cap de setmana del 9 i 10 d’abril i coincidirà amb la recuperació del Freeride Junior Tour que no es va poder celebrar el febrer

La presentació de la Jam Extreme ha tingut lloc aquest matí.
La presentació de la Jam Extreme ha tingut lloc aquest matí.

Ordino Arcalís acollirà el cap de setmana del 9 i 10 d’abril la Jam Extreme, que arriba a la seva desena edició, i el Freeride Junior Tour. Totes dues proves han estat presentades aquest dimarts amb la confiança que es puguin celebrar en bones condicions gràcies a la previsió de noves precipitacions de neu de cara als pròxims dies. Hi haurà un màxim de 120 participants provinents de 19 països.

La Jam Extreme és l’única competició d’aquesta disciplina que es disputa als Pirineus. També forma part de la Freeride World Qualifier (FWQ), fet que provoca que pugui comptar amb la participació dels millors esportistes europeus. Paral·lelament també tindrà lloc la Freeride Junior Tour Ordino Arcalís, que es recupera després que no es pogués dur a terme al febrer per les males condicions del terreny. En aquest cas, una vuitantena de joves d’uns 10 països diferents podran demostrar el seu potencial, al mateix temps que podran compartir moments d’entrenament i competició amb els riders adults que, en el cas dels U18, seran rivals en la propera temporada.

E cap de setmana de freeride no pretén ser exclusiu per als corredors. Al contrari, és un espectacle per gaudir i passar unes jornades diferents, en família o amb amics. Per això s'ha escollit una zona idònia que permet observar la competició des de les mateixes pistes d'esquí i amb totes les comoditats que això implica. Concretament, el Port del Rat.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending