Primera baixa confirmada al MoraBanc: Palsson se’n torna a Islàndia

L’exterior, que va acabar lesionat, assegura que vol trobar a casa seva l’estabilitat que no ha trobat en el bàsquet professional europeu

Palsson torna a un club amb el qual ja havia jugat.
Palsson torna a un club amb el qual ja havia jugat.

Primera baixa confirmada al MoraBanc: Haukur Palsson no continuarà al conjunt que, en principi, continuarà entrenant Ibon Navarro i el seu destí serà el Njarðvík islandès. Segons ha anunciat el propi club, Palsson ha signat per a les tres pròximes temporades amb l’equip en el qual ja va jugar en la temporada 2015-16. L’ala que va acabar la temporada lesionat pretén trobar a casa l’estabilitat que no ha trobat, diu, fins ara, en el bàsquet professional europeu.

Palsson, que va combinar algunes molt bones actuacions amb d’altres moments de més irregularitat i baix encert, va sofrir una important lesió en el seu turmell dret. Després d'haver jugat a Manresa, Breogán, Baskonia i MoraBanc Andorra pel que fa a la Lliga Endesa, l’islandès ha decidit tornar a casa per trobar l'estabilitat que mai va tenir en la seva carrera esportiva, ja que en moltes ocasions els seus contractes eren d'una temporada i no ha estat mai més de dues campanyes amb el mateix equip.

Segons que recullen els mitjans islandesos, Palsson ha afirmat que “no ha estat una decisió fàcil acomiadar-nos del bàsquet professional del continent europeu, és un gran pas i una gran decisió i ha anat seguida de grans emocions. No obstant això, la meva família i jo vam buscar més estabilitat en les nostres vides, ja que és molt dura la carrera d'un jugador de bàsquet professional”. El basquetbolista ha assegurat que “també torno a casa per establir les bases del meu futur treball en la indústria pesquera i, per aquesta raó crec que és el pas correcte per a nosaltres, com a família, tornar a Islàndia ara”.

Etiquetes

Comentaris

Trending