Un positiu per Covid-19 obliga l’equip de la Federació de Muntanyisme a tornar cap a Andorra

Els esportistes, que es trobaven a Madonna di Campiglio per a les finals de la Copa del Món, hauran de confinar-se un cop arribin al Principat

Un dels integrans de l'equip de la FAM en la prova que sí va poder disputar dijous.
Un dels integrans de l'equip de la FAM en la prova que sí va poder disputar dijous. FAM

L’equip de la Federació Andorrana de Muntanyisme ha vist com el coronavirus li ha esguerrat la seva participació a les finals de la Copa del Món que des de dijous i fins diumenge se celebra a l’estació de Madonna di Campiglio. Un positiu en un dels esportistes ha fet que, per precaució, s’hagi decidit que cap d’ells participi en la vertical d’aquest divendres i que tots tornin cap al Principat.

La participació andorrana a la 46a edició de la Brenta Dolomites International Ski Alp Race s’ha quedat, doncs, únicament amb l’esprint, disputat dijous. Xavi Areny va acabar en quinzena posició i Oriol Olm, onzè en la categoria U20. Aquest divendres s’havia de disputar la vertical, amb una nodrida representació tricolor. Un positiu per Covid-19, però, ha trencat tots els plans.

La infecció s’ha detectat en un test rutinari. Tot i que, entre la resta de membres de l’equip hi ha varis integrants que tenien anticossos per ja haver passat el virus, s’ha optat pel retorn de tothom cap a Andorra. Es tracta, s’ha indicat des de la FAM, d’una mesura de precaució.

Per tant, l’equip ja no ha disputat la vertical. Tampoc participarà en la prova del diumenge. Un cop al país, tots ells, tant qui ha donat positiu com la resta d’integrants, hauran de seguir el protocol i quedaran confinats al seu domicili.

Etiquetes

Comentaris

Trending