Podis en categoria AM per Vinyes i Font al GT Cup de Montmelò

En la cursa de dissabte, el pilot andorrà va assolir la primera posició del seu grup de vehicles i en la de diumenge, marcada per la sortida del cotxe de seguretat, va ser segon

Vinyes, durant la cursa.
Vinyes, durant la cursa. Fotoesport

Joan Vinyes i Jaume Font han completat un bon paper en la seva participació al GT Cup Open Europe disputat el cap de setmana al Circuit de Barcelona. Al volant d’un Porsche 992 GT3 Cup, l’andorrà i el seu company van pujar al podi en les dues curses disputades de la categoria AM. En van guanyar una i van ocupar la segona posició en l’altre.

En la primera de les curses, el regust amarg va venir pel fet de no poder entrar al podi absolut -el que compta totes les categories-. Tot i que Vinyes i Font van rodar durant 24 de les 26 voltes en tercera posició, en la penúltima els va avançar el Porsche Pro de Dirk Schouten. Tot i això, sí que van ser els primers AM a travessar la línia de meta.

La cursa de diumenge, en canvi, va estar marcada per un accident. Una sortida de pista d’un dels participants va provocar que hagués d’aparèixer el cotxe de seguretat, que es va allargar durant tot el segon relleu. Així, el duet Vinyes-Font es va haver de conformar amb la segona posició que ja tenien abans de l’incident.

 “Quan la majoria d’equips havien fet el canvi de pilot, un dels cotxes es va sortir a final de la recta de meta. Va sortir el SC i ja no es va apartar fins al final. Jaume va donar poc més d’una volta sense el SC a pista. En fi el resultat d’aquesta carrera hauria canviat molt si s’hagués disputat amb normalitat. De totes maneres Jaume ha aconseguit l’objectiu que perseguia, és a dir que marxem de Montmeló satisfets amb el treball fet”, ha comentat Vinyes.

Una vegada finalitzada la temporada de circuits, Vinyes se centrarà en el Ral·li Catalunya - Costa Daurada que aquesta temporada és vàlid per a l’ERC. El pilot de Suzuki sortirà a competir amb l’objectiu d’aconseguir el títol del ERCOpen.

Etiquetes

Comentaris

Trending